Supertoners

Klantenservice

Lees hier onze uitgebreide Algemene Voorwaarden
U kunt ons bereiken op 085-7920088 of per mail info@supertoners.nl. Ons kantoor is geopend op: Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Verzenden en retour

Supertoners verzendt haar pakketten via PostNL. Wij rekenen slechts €4,78 verzendkosten en bij een bestelling vanaf €50,- zijn de verzendkosten gratis! Leveringen in Nederland.
Indien de voorraad status van een artikel op ”op voorraad bij leverancier” staat, betekent dit dat wij het product eerst bij onze leverancier moeten bestellen alvorens we het kunnen leveren.
Dit gaat dus mogelijk gepaard met een langere leveringstijd. In de meeste situaties zal dit niet langer dan 1 extra werkdag duren, voordat uw bestelling geleverd wordt.

Retour

Het kan voorkomen dat er iets niet naar wens is of dat er een fout is opgetreden in het bestelproces. U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen na ontbinding crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. Supertoners vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Supertoners aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Supertoners gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

U kunt de klantenservice bereiken op 085-7920085 of via ons contactformulier.

Betalingen

I-Deal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van IDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ING Bank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.Ideal.nl

Achteraf betalen
U kunt bij Supertoners op rekening bestellen.
Hiervoor willen wij een aantal gegevens vooraf controleren.
Neem daarom vooraf contact met ons op.

Bankgegevens
Supertoners
8013 RK Zwolle
ING: NL45 INGB 0008 3176 39

Klachtenafhandeling

Het kan soms voorkomen dat onze producten niet voldoen aan uw wensen. Of dat een artikel defect afgeleverd is. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Graag zien wij uw klachten ook tegemoet. Supertoners streeft ernaar om deze klacht binnen 24 uur te behandelen en u response te geven om te overleggen hoe de klacht op een juiste manier kunnen afhandelen. Mocht het zo zijn dat dit niet tevreden is afgehandeld heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk. Wij verzoeken u uw klacht per mail aan ons te doen toekomen via info@supertoners.nl of via ons contactformulier.

Privacy Policy

Lees hier onze Privacy Policy.